fbpx

Over MIKL Basketball Camps

De MIKL Basketball Camps worden in 2021 voor de eerste keer georganiseerd door MIKL Streetwear. Een duurzaam kledingmerk van eredivisie basketballer Mike Schilder. Basketbal zit in ons DNA en wij vinden het belangrijk dat de jeugd ook in de zomer de kans heeft om zichzelf te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en de mooiste (basketbal)momenten te beleven. Samen met jullie voorbeelden (de beste spelers op de Nederlandse velden) en een team vrijwilligers maken we er een onvergetelijk kamp van.

Deelname aan de camps is mogelijk als je 12 tot en met 18 jaar oud bent. Deelname aan de mini clinics is voor U10 en U12 spelers en speelsters. Het niveau waarop je speelt maakt niet uit, iedereen hoort erbij! Het gaat bij ons om plezier maken, jezelf kunnen zijn en het ontwikkelen van een flinke dosis aan skills en zelfvertrouwen. 

Als jij na ons kamp thuiskomt en je hebt een geweldige week gehad vol nieuwe herinneringen, dan is het voor ons geslaagd. We kunnen niet wachten om elkaar te inspireren en samen onze passie voor basketbal te delen.

 

Ben jij ook zo enthousiast nadat je dit hebt gelezen? 

Schrijf je snel in! Dan gaan we er samen iets moois van maken!

 

Mike Schilder – MIKL Basketball Camps