fbpx

CAMP 2023 was fantastisch! Dank aan alle betrokkenen

Mike Schilder

Coach Mike aka MIKL is begonnen met basketbal bij High Five in Tilburg. Op zijn veertiende maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Heroes Den Bosch. Toen hij zestien was heeft hij zijn eerste minuten in het Top Team van Heroes mogen maken. Uiteindelijk heeft hij met Den Bosch 2x het landskampioenschap, 2x de beker en 2x de supercup gewonnen. In 2016 heeft Mike de overstap gemaakt naar Landstede Hammers uit Zwolle. Hier heeft hij met zijn team ook 1x het landskampioenschap en 1x de supercup gepakt. 

Mike is een point guard die graag anderen in zijn team beter wil laten spelen. Hij heeft een goed spelinzicht en speelt graag voor de mooie assist. Kom vooral naar het kamp als je van Mike wil leren hoe je de juiste beslissingen maakt in het veld!

Devon van Oostrum

Coach Devon aka Dev is begonnen met basketbal bij Engeland bij Sheffield Sharks. Hij heeft bij de jeugdselecties van het Engelse nationaal team zoveel indruk gemaakt dat hij op zijn zestiende een contract tekende bij Laboral Kutxa op het hoogste niveau in Spanje. Bij deze club heeft Devon ook minuten gemaakt in de Euroleague. Naast zijn avontuur in Spanje heeft hij ook gespeeld in Griekenland, Kroatië, Finland, Macedonië, Litouwen en in Nederland. In Nederland heeft hij gespeeld voor Heroes Den Bosch en zijn huidige club Landstede Hammers. 

Devon is een echte point guard met geweldig inzicht en de mooiste passes, maar Devon kan ook makkelijk scoren en is een top atleet. Mocht je het niet geloven hebben we hieronder een video als bewijs ;-)! Als jij ook wilt leren wat er voor nodig is om op het hoogste niveau te komen dan ben je bij Devon aan het juiste adres.

Nigel van Oostrum

Coach Nigel aka El Capitano en broer van Coach Dev is ook begonnen met basketbal bij de Sheffield Sharks in Engeland. Nigel is vanuit Engeland naar college gegaan in New Hampshire, Verenigde Staten. Na zijn college periode tekent hij zijn eerste profcontract bij Den Helder. Na het faillissement van Den Helder sloot hij halverwege het seizoen aan bij Aris Leeuwarden, waar hij het seizoen eindigde met het hoogste aantal assists gemiddeld per wedstrijd van de hele competitie! Vervolgens maakt hij de overstap naar Landstede Hammers. Nigel heeft als captain van Landstede Hammers 1x de landstitel en 2x de supercup gewonnen. Daarnaast heeft hij voor Engeland U18 op het EK gespeeld.

Nigel is een leider in het veld met goed inzicht en hij heeft een geweldige pass in huis. Als Nigel als verdediger voor je staat word je niet vrolijk. Daarnaast is Nigel een op en top professional. Als je wilt weten wat Nigel er allemaal aan doet om goed voor zijn lichaam te zorgen en van hem wilt leren hoe je het beste uit jezelf kan halen, moet je zeker naar het Camp komen!

De andere coaches worden snel bekend gemaakt!! Houd onze socials in de gaten