fbpx

CAMP 2023 was fantastisch! Dank aan alle betrokkenen

Mike Schilder

Coach Mike aka MIKL is begonnen met basketbal bij High Five in Tilburg. Op zijn veertiende maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Heroes Den Bosch. Toen hij zestien was heeft hij zijn eerste minuten in het Top Team van Heroes mogen maken. Uiteindelijk heeft hij met Den Bosch 2x het landskampioenschap, 2x de beker en 2x de supercup gewonnen. In 2016 heeft Mike de overstap gemaakt naar Landstede Hammers uit Zwolle. Hier heeft hij met zijn team ook 1x het landskampioenschap en 1x de supercup gepakt. 

Mike is een point guard die graag anderen in zijn team beter wil laten spelen. Hij heeft een goed spelinzicht en speelt graag voor de mooie assist. Kom vooral naar het kamp als je van Mike wil leren hoe je de juiste beslissingen maakt in het veld!

Jerom Oude Aarninkhof

Coach Jerom aka Combo, is begonnen bij Twente Buzzards uit Hengelo. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar de Zwolse Basketball Academy. Sinds drie seizoenen is hij guard/forward bij Landstede Hammers uit de Dutch Basketball League, waarmee hij 1x landskampioen werd. Jerom is naast 1x landskampioen ook Europees Kampioen geworden met het Nederlands Team U18 in 2018.

Jerom is een super harde werker, een geweldige schutter en buiten dat ook een groot plezier om hem er bij te hebben. Bereid je voor om veel van Jerom te leren tijdens het kamp!

Bart van Schaik

Coach Bart aka Barto komt oorspronkelijk van Urk, waar hij begonnen is bij de Orca’s. Vervolgens heeft ook hij op jonge leeftijd de overstap gemaakt naar de Zwolse Basketball Academy. Sinds drie seizoenen is hij guard/forward bij Landstede Hammers uit de Dutch Basketball League, waarmee hij 1x landskampioen werd. Daarnaast heeft Bart alle Nationale jeugdselecties doorlopen.

Bart is een echt scorer. Vanachter de driepuntslijn, met lay-ups/floaters en tegenwoordig zelfs met dunks! Het kan voor Barto niet gek genoeg. Jij wilt toch ook van Bart weten hoe het hem toch elke keer weer lukt om die bal erin te gooien? 

De laatste coach wordt snel bekend gemaakt!! Houd onze socials in de gaten